?

Log in

No account? Create an account

АТН-ТРАНС ЕООД - грузоперевозки из Балканского региона

Перевозки, таможня, склад, экспедирование

Previous Entry Share Flag Next Entry
Блокада на границе
атн-транс, транспортная компания, грузоперевозки из Балканского региона, ATN-TRANS
perevozkibg
Стотици тирове задръстиха граничния пункт "Капитан Андреево", заради срив в системата на Капъкуле. Близо 6 часа турските гранични власти не работиха, което образува километрични опашки на наша територия. Часове наред тировете останаха на българския пункт, в очакване да бъдат пропуснати на турска територия. Задръстването изнерви шофьорите .

Сривът в компютърната система на съседите съвпадна с въвеждането на новата система на гише Пътни такси и разрешителни от нашата страна. Системата трябва да гарантира по-строг контрол  и да завиши в пъти приходите в хазната. Идеята е да се сведе човешкият фактор, субективният до минимум, каза Николай Караиванов- Началник митнически пункт Капитан Андреево.

Засега новият модул  е въведен само на платно „Влизащи тежкотоварни автомобили”. Обработката на документите отнема малко повече време, но пък ограничава напълно възможността за измама от страна на служителя.

Системата рабпти онлайн, така че всеки който в момента е в нея, може да бъде наблюдаван от служители от Централно митническо управление, каза Караиванов.

До края на седмицата новият модул ще заработи на всички платна на Капитан Андреево, а   дали ще има повече приходи, ще стане ясно след месец.